Bravčové stehno s kosťou, kožou a kolenom

Cena: 2,97 € / kg
Minimálny odber: 1 kg
Stav skladu: Skladom
Pridať do košíka
Objednávky a rozvoz - hovädzie a bravčové mäso

Vlastnosti / popis:

  • mäso zo stehna nie je také suché ako z karé pre väčší obsah tuku

 

Spôsob spracovania:

  • príprava  bravčových gulášov
  • vhodné ako mäso upravené na kocky s rôznymi omáčkami
  • výrobu pokrmov z mletého mäsa (karbonátky, sekaná)
  • väčšia časť stehna sa dá plátkovať , plátky sú rovnomernejšie a väčšie ako u pliecka
  • pre šikovných labužníkov príprava sušenej šunky 

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:  13 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5°C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.