Hovädzie srdce
Vnútorný orgán z čistej svaloviny miestami pokrytý tenkou vrstvou tuku
Kategória: | Hovädzie mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Hovädzie srdce je čistý sval. Aj napriek tomu že ide o vnútornosť má veľmi výraznú mäsovú chuť blížiacu sa chuti steaku. Obsahuje 10% tuku, fosfor a vápnik. K
Spôsob spracovania:
- Vhodné na varenie
- Používa sa pri výrobe aspikov a tlačeniek
Minimálna hmotnosť celého kusu: 0,5 – 1,5 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.