Hovädzie predné s kosťou
Menej kvalitné mäso pre vyšší obsah loja
Kategória: | Hovädzie mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 3 kg |
Hovädzie predné sa tiahne od spodnej časti krku zvieraťa až pod rebrá. Pre vyšší obsah loja ide o menej kvalitné mäso.Tento kus mäsa sa musí pomaly variť pri nízkej teplote v dôsledku kolagénových vlákien, ktoré tvoria významné spojivové tkanivo. Pomalé varenie pomáha mäsu zjemnieť nakoľko kolagén nadobúda želatínovú podobu. Jeho chuť ocenia hlavne starší ľudia ktorí obľubujú tento druh mäsa.
Spôsob spracovania:
- na prípravu vývarov a polievok
- po uvarení veľmi dobré mäso s chrenom
- vhodné pridať aj do gulášov s krkom a močingom na vytvorenie silného vývaru
- jediná časť hovädzieho mäsa vhodná na údenie
Minimálna hmotnosť celého kusu: 3 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až +5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.