Bravčový výrez bez kože (klobásové mäso)

Zmes bravčového mäsa získaná ako vedľajší produkt opracovávania jednotlivých druhov mäsa pri rozrábaní. Ide o kombináciu mäsa a tuku v pomere cca 70:30. Mäso je dodávané nezomleté.

Skladom
€4,40 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 7 kg
bravčový výrez2
Akce
ZADARMOZADARMO

Spôsob spracovania:

  • príprava mletého mäsa
  • príprava klobás
  • príprava gulášov

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:  7 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: