Bravčový výrez bez kože (klobásové mäso)
Zmes bravčového mäsa získaná ako vedľajší produkt opracovávania jednotlivých druhov mäsa pri rozrábaní. Ide o kombináciu mäsa a tuku v pomere cca 70:30. Mäso je dodávané nezomleté.
Kategória: | Bravčové mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 7 kg |
Spôsob spracovania:
- príprava mletého mäsa
- príprava klobás
- príprava gulášov
Minimálna hmotnosť celého kusu: 7 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.