Bravčová polovička s hlavou a chrbtovou slaninou
Polovica ošípanej pred delením.
Kategória: | Bravčové mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 45 kg |
Ak plánujete domácu zabíjačku a následnú príravu domácich produktov tak bravčová polovička je pre vás tá najlepšia voľba. Dostanete v nej kus všetkého, čo bravčové mäso ponúka. Ak ste pri príprave mäsa zručnejší tak si ľahko bravčovú polovičku rozdelíte aj sami. Pre tých menej zručných sme našli nasledovný návod aj keď v angličtine ale veľmi výstižný (delenie bravčovej polovice). Pokiaľ sa delením nechcete zaoberať radi to spravíme za vás.
Vlastnosti / popis:
- obsahuje : hlavu, lalok, chrbtovú slaninu, krkovičku, pliecko, karé, panenskú sviečkovú, bôčik, stehno , predné aj zadné koleno, nožičky, chvost
V prípade záujmu Vám radi polovičku rozdelíme na jednotlivé kusy mäsa, aby ste s tým doma nemali robotu. Delenie je v cene bravčovej polovičky.
Spôsob spracovania:
- ideálne na domáce zabíjačky pre tých, ktorí nemajú hospodársky dvor no napriek tomu by si radi užili atmosféru domácej “zabíjačky”
- mäso si môžete rozdeliť a upraviť podľa vlastného uváženia a chuti
Minimálna hmotnosť celého kusu: 43-48 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.