Bravčová hlava s lalokom
Polovica bravčovej hlavy s lalokom.
Kategória: | Bravčové mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 3 kg |
Hlava ošípaných sa najčastejšie používa na výrobu tlačenky a polievok. Ako najlepší spôsob prípravy sa odporúča varenie. Na prípravu sa používajú všetky časti hlavy, s výnimkou mozgu, očí a uší.
Pri príprave polievok dlhé varenie pomôže uvoľniť z mäsa intenzívnu chuť (zvyčajne 2 až 4 hodiny).
Uši sa po uvarení zvyčajne vyprážajú alebo grilujú.
Najchutnejšou časťou bravčovej hlavy sú líčka, ktoré môžu byť pripravované pečením v rúre alebo grilovaním po prvotnej príprave varením. Pri správnej príprave ide o veľmi lahodnú pochúťku nakoľko toto mäso je jedinečne chudé a jemné.
Minimálna hmotnosť celého kusu: 1/2 hlavy váži cca 3kg a celá hlava cca 6kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.