Bravčové zadné koleno

Cena: 2,20 € / kg
Minimálny odber: 3 kg
Stav skladu: Skladom
Pridať do košíka
Objednávky a rozvoz - hovädzie a bravčové mäso

Vlastnosti / popis:

  • kosť s chrupavkou potiahnutá kožou s  obsahom mäsa

 

Spôsob spracovania:

  • veľmi vhodné na pečenie s prílohou dusenej kapusty  a knedľou
  • po vykostení vhodné na prípravu gulášov  v kombinácii s bravčovým plieckom
  • používa sa tiež na grilovanie
  • kolagén z chrupavky sa používa pri príprave huspeniny na zahustenie v kombinácii s nohou a kožou

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:   1,5 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.